Μπόρχα Γκονζάλεθ: Το who is του Ισπανού

10:19 | 16/06/2024

​Ο Μπόρχα Γκονζάλες είναι παίκτης που βάζει πάνω απ' όλα την άμυνα.

Ο Μπόρχα Γκονζάλες, ο οποίος έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο για να καλύψει το κενό στα δεξιά της άμυνας που άφησε η αποχώρηση του Λάρσον, είναι από τους ποδοσφαιριστές που λέμε στην καθομιλουμένη «ενδεκαδάτους», με γεμάτες σεζόν, με μπόλικη εμπειρία σε σκληροτράχηλα πρωταθλήματα και ποιοτικές εμφανίσεις.

Ο 28χρονος Ισπανός μπακ στη La Liga 2 είχε πέρυσι μία γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές, 1 γκολ και δύο ασίστ, ενώ στο Copa Del Rey αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Ο Μπούργος έχει παίξει στη τρίτη και τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης όταν ήταν νεότερος, ενώ έκανε καλό όνομα αγωνιζόμενος στο Μεξικό για δύο χρόνια στην Σαν Λουις. Έπειτα επέστεψε στην Ισπανία, έπαιξε για τρία χρόνια στη Λα Ρόχας, δύο χρόνια στην Ράγιο Μαγιαντοχόντας και από το 2022 και έπειτα αγωνιζόταν στην Μπούργκος.

O Γκονζάλες προέρχεται από ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό με υψηλό ανταγωνισμό και αν προχωρήσει η περίπτωσή του θα αποτελέσει βασικό μέλος στο δεξί άκρο της άμυνας, μπροστά από τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη, τον οποίο ο Δέλλας προορίζει για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά και τον Νίκο Μαρινάκη.

Ο Ισπανός έφτασε το απόγευμα στο Ηράκλειο, αύριο θα περάσει ιατρικά κι εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.