Μπορεί την υπέρβαση;

SMS

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει απόψε (20:30, ΕΡΤ) στα «Δύο Αοράκια» τη Γαλλία σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης

Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία χθες (Τρίτη) η Εθνική Εφήβων απέναντι στην Αργεντινή. Σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι, προηγήθηκε ακόμα και με 16 πόντους διαφορά, τελικά η ομάδα του Καστρίτη ηττήθηκε και πλέον θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, την Γαλλία.

Η Εθνική πήρε πολλά από λίγους χθες και σχεδόν... τίποτα από τους πολλούς. Αν εξαιρέσουμε τους Αρσενόπουλο - Καράμπελα και Ρογκαβόπουλο, οι οποίοι έβαλαν μεγάλα σουτ και κράτησαν σε πολλά σημεία την Εθνική Εφήβων, ενθουσιάζοντας το κρητικό κοινό, η απόδοση των υπολοίπων δεν ήταν καλή. Κυρίως τα παιδιά που αγωνίζονται κάτω από την ρακέτα.

Η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει από χαμηλά, Χατζηδάκης - Βουλγαρόπουλος και Αρνόκουρος βοήθησαν ελάχιστα, το παιχνίδι στο β' μέρος έγινε μονότονο, η Αργεντινή πέτυχε κρίσιμα σουτ και πήρε ένα παιχνίδι από το πουθενά. Ο Σωτηρίου ήταν περισσότερο αποτελεσματικός από τους Μπαζίνα και Χουγκάζ στη θέση ''3'' αλλά και εκείνος με πολλά - αβίαστα - λάθη στην πορεία του αγώνα. Μοιραία, ήρθε η ήττα στο τέλος, σε ένα κατά τα άλλα συναρπαστικό παιχνίδι.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει απόψε (20:30, «Δύο Αοράκια») την Γαλλία σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης στους ''8'' θα βρει τον νικητή του Καναδά-Σενεγάλη. 

Το σημερινό - νοκ αουτ - πρόγραμμα 

  • 13.15 ΗΠΑ-Λετονία (Πανεπιστήμιο)
  • 13.45 Νέα Ζηλανδία-Μάλι (Αοράκια)
  • 15.30 Ρωσία-Κίνα (Πανεπιστήμιο)

  • 16.00 Αργεντινή-Πουέρτο Ρίκο (Αοράκια)

  • 17.45 Λιθουανία-Αυστραλία (Πανεπιστήμιο)

  • 18.15 Φιλιππίνες-Σερβία (Αοράκια)

  • 20.00 Σενεγάλη-Καναδάς (Πανεπιστήμιο

  • 20.30 Ελλάδα-Γαλλία (Αοράκια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκτονία... και τώρα η Γαλλία

Ο κόσμος του Ηρακλείου στο πλευρό της Εθνικής

Δείτε τα ζευγάρια της φάσης των 16

Καστρίτης: «Να διαχειριστούμε την κούραση και την απογοήτευση»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.