Μπορέλι: «Έκανα μ@λ@κία που έφυγα»

20:04 | 19/04/2020

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι μίλησε από την Αργεντινή για τον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ, μίλησε στην ιστοσελίδα trifilara για το λάθος που έκανε που έφυγε από τους «πράσινους» το 1996.

«Εκανα λάθος που έφυγα. Μέσα σε ένα βράδυ έκανα πολλά που δεν έπρεπε. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα, ήταν που έφυγα, αυτό το ξέρω. Την επόμενη μέρα μίλησα με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και μου είπε ότι τα ήξερε όλα και ήθελε να μείνω στον Παναθηναϊκό. Εγώ του είπα ότι αυτό ήθελα και εγώ αλλά είχα κάνει μαλακία. Είναι κάτι που το σκέφτομαι καθημερινά και πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα. Σου λέω την ημέρα που έκανα το συμβόλαιο με την Οβιέδο, το βράδυ έκλαιγα. Έκλαιγα γιατί καταλάβαινα τι λάθος έκανα».

Και πρόσθεσε: «Αγαπώ πολύ τον Παναθηναϊκό και είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλα αυτά που μου έδωσε και όλη την Ελλάδα γιατί ήταν σαν δεύτερη πατρίδα μου. Μου έδωσε πολλά τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου η Ελλάδα και την αγαπώ για αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.