Μπορούσε και τη νίκη ο ΟΦΙ

17:09 | 16/01/2021

Στην ιστορική του πρεμιέρα στη Super League 2 ο ΟΦΙ έμεινε στο 1-1 στην Ιεράπετρα με τον Διαγόρα

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος όπου έμεινε πίσω στο σκορ, μετά από πέναλτι του Μπαστάκου στο 14' κι αφού πέρασε δύσκολες στιγμές με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες και δοκάρι, στο δεύτερο μέρος πήρε τα ηνία του αγώνα και ανέβασε την απόδοσή του.

Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα της Ιεράπετρας που κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ και τελικά να φτάσει σε αυτό στο 70ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του Γκίνη. Το 1-1 έδωσε ώθηση στον ΟΦΙ που έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή. Το ματς έγινε... ροντέο, αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά στα τελευταία λεπτά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα του Παπαματθαιάκη άρχισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στην εφετινή δεύτερη κατηγορία που επιτέλους έκανε πρεμιέρα.

Όπως και να 'χει, για τον ΟΦΙ είναι μία ιστορική μέρα αφού πήρε τον πρώτο του βαθμό στην ιστορία του στη Super League 2.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης(58′ Μπαράτα), Σμίλτος, Μασαουάρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής(58′ Πριόνας), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα(87′ Καλλιμάνης), Κόστα(69′ Γκούφας)

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης(78′ Δημητρούλας), Κοντοχήστος, Ρουγκαλάς, Σελινιωτάκης, Ντορίβα, Μασούρας(78′ Αθανασίου), Σμυρλής(70′ Μανωλάκης), Μπαστάκος, Λινάρδος(70′ Αυγενικού), Γεωργίου(85′ Ζόρντι)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.