Mπορούσε τη νίκη η Επισκοπή

15:35 | 13/02/2022

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Καραϊσκάκη με την Επισκοπή, αγώνας για την 18η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League 2.

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Καραϊσκάκης και Επισκοπή, με τους Κρητικούς να είναι καλύτεροι και να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Το συγκρότημα του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν αυτό που στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 16΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή με το σουτ του Νοικοκυράκη, να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Λαζάρεβς.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν νέα καλή ευκαιρία, προκειμένου να προηγηθούν στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Μπαρμπόσα έφυγε πάνω από την εστία των Ηπειρωτών. Με το πέρας της ώρας, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ανέβασε την απόδοσή της και στο 38΄ έφτασε κοντά στο γκολ, η κεφαλιά όμως του Πέδρο αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Καλογεράκη. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 40΄, με την κεφαλιά του Νοικοκυράκη να αποκρούεται από τον Λαζάρεβς που έπεσε στη γωνία του…

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την ομάδα του Ρεθύμνου στο 69΄ να χάνει σημαντική ευκαιρία, για να κάνει το 0-1, το πλασέ όμως που έκανε ο Νοικοκυράκης έφυγε δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Λαζάρεβς. Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, για την εστία του Σουμπασάκη με στημένα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 85΄ οι Κρητικοί είχαν νέα καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Νταρζίσιο να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία των γηπεδούχων, με το 0-0 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η ενδεκάδα της Επισκοπής: Καλογερακης, Καραγιάννης, Τσαβος, Τρινταντε, Γκονζαλβες, Μπαρμποσα, Εμποι, Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Πέτρου, Νταρζίσιο

κείμενο: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.