Μπουχαλάκης και Αλμπάνης έστειλαν το μήνυμα τους ενόψει ντέρμπι

13:22 | 25/01/2020

Βρέθηκαν κοντά στα μικρά παιδιά.

Ο ΠΣΑΠ πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι (26/01).

Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επισκέφτηκαν την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Βάρης και μίλησαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Τους τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός σε συμπαίκτες και αντιπάλους και πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που πρέπει να έρθει.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΣΑΠ: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να "χτίσουμε" ένα καλύτερο αύριο. Όπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις.

Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Ότι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα. Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.