Μπούση... άλλαξε και τα κορδόνια της ομάδας!

13:27 | 11/03/2019

Υπάρχει άραγε κανένας υγιής φίλαθλος του ΟΦΗ που να πιστεύει πως μετά την λευκή ισοπαλία και κυρίως την εμφάνιση της ομάδας υπάρχουν ελπίδες για να σωθεί το club;

Του Δεκανέα Αλλαγής 

Δεν είναι μόνο που τα παιδιά δεν το’ χουν, αλλά δεν ξέρουν και πως θα το βρουν, κι εδώ η ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας είναι τεράστια . ( Νομίζω πως αυτή η λέξη του Βέρα...ευκαριστημένο, απλά δεν πρόλαβε να μετουσιωθεί σε καρναβαλικό άρμα για τις Αποκριές).

Η ομάδα λοιπόν πέφτει, δεν την ρίχνει καμιά διαιτησία, κανένα μαύρο κοράκι, κανένας Κομπότης, απλά γιατί μαζί με τον Απόλλωνα, παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Τόσο απλά, τόσο... μαθηματικά!

Και πολύ φοβάμαι πως με το χθεσινό, ολότελα καταδικαστικό αποτέλεσμα, δίνουν την ευκαιρία και στους δικαστές του Αθλητικού  Εφετείου, να ασελγήσουν πάνω σε ένα πτώμα! Αλλά αυτό δεν είναι της ώρας.

Ας πάμε όμως παρακάτω: ο ΟΦΗ είναι καταδικασμένος και να συνεχίσει και να κάνει επανεκκίνηση. Και μπορεί να το ξανακάνει μόνο με τον Μπούση και την παρέα του! Άλλη λύση - ευτυχώς - δεν υπάρχει!

Μόνο που για να’ χει νόημα πρέπει όχι απλά να αλλάξει σελίδα το ιστορικό σωματείο, να προχωρήσει και σε μετάλλαξη. Να διώξει όλο το παλιό, το «δηλητηριασμένο» αίμα, να φύγουν πολλοί και όχι μόνο τα παλτά που… κατσικώθηκαν για να τη σώσουν, αλλά απεδείχθησαν μικροί, άβουλοι και μοιραίοι μα και τα πάντα και τους πάντες: ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών των ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να μείνουν στο Βαρδινογιάννειο! Να μείνει ο BIG MIKE, να κρατήσει όποιους από τους ανθρώπους του κρίνει σκόπιμο και να αλλάξει τράπουλα κι όχι απλώς να την ανακατέψει, εφαρμόζοντας πια από τα θεμέλια το δικό του δόγμα, εκείνο που δεν μπόρεσε λόγω συνθηκών να μας διηγηθεί!

Για να ελπίζουμε πραγματικά σε μια άλλη μέρα στον ΟΦΗ πρέπει να φύγουν οι σοβάδες, οι υγρασίες και οι μούχλες ετών που δεν συνοδεύονται με ένα απλό μπογιάτισμα!

Ο Μπούσης μπορεί... Το θέλει; Να η ευκαιρία!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.