Μπούσης: «Ένα νησί, μία ομάδα, ο ΟΦΗ»

22:06 | 18/03/2019

Οι ιστορικές δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση μετά το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ-Τι είπε για την έφεση

Το κοινό Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΟΦΗ ολοκληρώθηκε και ο Μιχάλης Μπούσης είπε πολλά... σημαντικά για την επόμενη μέρα. 

Οι υπογραφές για την παραχώρηση του "Γεντί Κουλέ" και του ΒΑΚ για 10 και 99 χρόνια αντίστοιχα, από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, θα πέσουν την Τρίτη (19/03) στη 1 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του ΟΦΗ στην παραλιακή. 

Αναλυτικά ο «ισχυρός άνδρας» των «ασπρόμαυρων» είπε: «Είναι μια ιστορική ημέρα και για μας και για τον Ερασιτέχνη και εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα πράγματα που έχουμε σχεδιάσει για να προχωρήσουμε μπροστά. Ήρθαμε στον ΟΦΗ για να φτιάξουμε τα πράγματα, τα γήπεδα, το Βαρδινογιάννειο και να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο, που είναι και άλλες ομάδες και να είμαστε υπερήφανοι, που είμαστε εδώ.

Θα πω ένα πράγμα. Ένα νησί, μια ομάδα, ο ΟΦΗ. Αυτό θέλω. Και αυτό θέλω να προχωρήσω με τον Ερασιτέχνη μαζί για να γίνει ο ΟΦΗ μεγάλος και καλή ομάδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε κάτι σωστό και έδωσε τα ακίνητα του ΒΑΚ στον Ερασιτέχνη για να μην χαθούν ποτέ. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος. Εμείς θα πάρουμε αυτά τα στρέμματα και μαζί μ’ αυτά που θ’ αγοράσουμε θα φτάσουν τα 240 στρέμματα και νομίζω ότι θα γίνει κάτι πολύ ωραίο».

Αναφορικά με την έφεση του ΟΦΗ, ο Μπούσης τόνισε: «Είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά αν ο ΟΦΗ πέσει απ’ αυτό το πράγμα, θα είναι αδικία. Και θέλω από εσάς και από όλη την Κρήτη να στηρίξετε τον ΟΦΗ, γιατί αυτό που έγινε, δεν έπρεπε να γίνει. Έχουμε και το δικαστήριο την Τετάρτη, όπου θα δουν πάλι την υπόθεση».  

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Δανδάλης, επεσήμανε: «Ήταν καθήκον μας σαν Ερασιτέχνης να στηρίξουμε τον Μιχάλη Μπούση. Είναι μια ιστορική ημέρα για μας, γιατί επισκέφτηκε τους χώρους του Ερασιτέχνη ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κάτι που έχουμε να το δούμε πολλά χρόνια.

Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα και να προχωράμε όλοι μαζί. Και πρέπει να δώσουμε μια νέα πνοή στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα στιγμιότυπα από το ιστορικό Δ.Σ. του ΟΦΗ

Με τους γιους του ο Μπούσης στο Δ.Σ.

Παρουσία Μπούση το αποψινό Δ.Σ του Ερασιτέχνη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.