Μπούσης: «Ηξερα πως θα έχουμε αντιδράσεις από κάποιους που το παίζουν μάτσο»

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος που κάνει τα αυτονόητα, τα οποία σε μία συντηρητική και πατριαρχική κοινωνία, όπως σε μεγάλο βαθμό η ελληνική, βαφτίζονται ως τολμηρά.

Ο ΟΦΗ είναι η μόνη ελληνική ομάδα που στηρίζει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, το έκανε πέρυσι, το έκανε και εφέτος, ενώ ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε ανοιχτά, με λόγια καρδιάς και χωρίς περιστροφές για τον αδερφό του και την ομοφυλοφιλία του.

Στο πλαίσιο του τελευταίου επεισοδίου του "Black Flame Rising" που προβλήθηκε τη Δευτέρα, το αφεντικό του ΟΦΗ μίλησε όπως θα έπρεπε να μιλάνε όλοι, αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Τόνισε την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, υπογράμμισε ότι και ο ίδιος μεγαλώνοντας έγινε ανοιχτός σε αυτά τα ζητήματα, ενώ στη διάρκεια του επεισοδίου βλέπουμε τη συζήτηση του Μιχάλη Μπούση με τον αδερφό του αναφορικά με τις αντιδράσεις που υπήρξαν όταν ο ΟΦΗ στήριξε, για πρώτη φορά, τους ΛΟΑΤΚΙ+.

«Στην οικογένειά μου ο αδερφός μου είναι ομοφυλόφιλος. Με το σύντροφό του απέκτησαν πρόσφατα παιδί. Αν με ρωτούσες πριν από 25-30 χρόνια ίσως να έλεγα ότι είναι διαφορετικό, περίεργο, αλλά ο καιρός περνάει, μεγαλώνεις και γίνεσαι πιο ανοιχτός σε κάποια πράγματα. Ολοι μας μπορεί να έχουμε στην οικογένειά μας κάποιον που ίσως είναι διαφορετικός από εμένα ή εσένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μπούσης και πρόσθεσε αναφορικά με την κίνηση του ΟΦΗ: «Το ήξερα πως θα έχουμε αντιδράσεις από κάποιους που το παίζουν ότι είναι μάτσο».

  • ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το τελευταίο επεισόδιο του Black Flame Rising.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.