Μυκονιάτης: «Να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι»

12:11 | 07/10/2018

Τα όσα είπε ο τεχνικός του Ρεθύμνου μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης δικαιολόγησε την ήττα του Ρεθύμνου στην πρεμιέρα της Μπάσκετ Λίγκ από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας απέδωσε την ήττα στο ότι οι Ρεθυμνιώτες είναι μια νέα ομάδα που θέλει «δουλειά» ακόμη. Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν καλοί μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, από εκεί και πέρα δεν μείναμε όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε με τον ΠΑΟΚ να σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ οδηγήθηκε το ματς εκεί που πήγε».


Αναλυτικά τα όσα είπε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Με ωραίο μπάσκετ και κόσμο στο γήπεδο που θα το ευχαριστηθεί. Ήμασταν καλοί μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, από εκεί και πέρα δεν μείναμε όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε με τον ΠΑΟΚ να σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ οδηγήθηκε το ματς εκεί που πήγε.

Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέους παίκτες στο κομμάτι του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι μία δύσκολη λίγκα και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεσαι. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θέλουμε δουλειά. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαθεοδώρου και την ομάδα του και συγχαρητήρια για τη νίκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.