Μυθικός Μόντρις, «έδωσε» την πρόκριση στην Κροατία!

23:53 | 22/06/2021

Mε τον Λούκα Μόντριτς να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ, η Κροατία κέρδισε την Σκωτία με 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση - νίκη και για την Αγγλία (1-0)

Ήταν ένα παιχνίδι αυθεντικός τελικός. Η μαχητική Σκωτία έπαιξε απέναντι στην ποιοτική Κροατία με τον νικητή να έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σε αυτό το ματς, ο σπουδαίος Λούκα Μόντριτς έδειξε λίγο από την κλάση του, τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα (2-1) στο β' μέρος, έδωσε ασίστ στον Πέρισιτς για το 3-1 και γενικότερα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για του Κροάτες. Η Σκωτία ήταν καλύτερη μόνο στο φινάλε του πρώτου μέρους, διάστημα που ισοφάρισε σε 1-1, με τους Κροάτες να είναι πολύ καλύτεροι στο β' μέρος, έλεγξαν το ματς και πήραν τελικά την 2η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1


Πρώτη και καλύτερη η Αγγλία

Την 1η θέση στον 4ο όμιλο πήρε η Αγγλία, η οποία με κεφαλιά του Στέρλινγκ μόλις στο 12' επικράτησε της Τσεχίας με 1-0, έφτασε τους 7 βαθμούς και η κορυφή της ανήκει. Πλέον περιμένει τον 2ο από τον όμιλο της... φωτιάς, τον 6ο. Στην 2η θέση οι Κροάτες λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων ενώ ηΤσεχία μετά τη νίκη της Κροατίας, θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ μέσω της 3ης θέσης., αποκλεισμός για Σκωτία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.