Μυθικός Τέιτουμ έστειλε τους Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής!

09:30 | 15/05/2023

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να κάνει ρεκόρ σε Game 7 με 51 πόντους οι Σέλτικς... πάτησαν τους Σίξερς με 122-88 και έκλεισαν ραντεβού με τους Μαιάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής.

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να βρίσκεται στη «ζώνη του λυκόφωτος» (51π., 13ριμπ., 5ασ., επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε Game 7) οι Μπόστον Σέλτικς πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής, ισοπεδώνοντας με 122-88 τους Σίξερς.

Κάπως έτσι η ομόδα του πρωτάρη σε ρόλο head coach Τζο Ματζούλα έκλεισε τη θέση της στους τελικούς της Ανατολής, εκεί που περιμένουν ήδη οι Μαϊάμι Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ.

Το επιμέρους 33-10 της τρίτης περιόδου ήταν αυτό που έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας της Βοστώνης, η οποία θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στους τελικούς της περιφέρειας.

Ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε άλλους 25 πόντους με 9/19 εντός παιδιάς και 6 ριμπάουντ, ενώ και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον πρόσθεσε 12 πόντους με 5/14 σουτ.

Για τους ηττημένους ο Τομπάιας Χάρις είχε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ με τους Μάξεϊ και Εμπίντ να ακολουθούν με 17 και 15 αντίστοιχα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.