«Να χρησιμοποιήσει η Σίτι τον πόνο που νιώθει για να επιστρέψει στις νίκες»

13:00 | 07/12/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να εκμεταλλευτεί τον πόνο που νιώθει και να τον χρησιμοποιήσει για να επανέλθει στις νίκες, δήλωσε ο αμυντικός Τζον Στόουνς μετά την ήττα της Τετάρτης με 1-0 από την Άστον Βίλα.

Η Βίλα κυριάρχησε στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και εξασφάλισε την πρώτη της νίκη επί της Σίτι από το 2013 χάρη σε ένα σουτ του Λίον Μπέιλι στο 74ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα άφησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς μετά από 15 αγώνες - έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ - και χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Σίτι είχε να μείνει χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια στην Premier League από τον Απρίλιο του 2017.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον πόνο που υπάρχει μέσα μας, στο στομάχι μας, στο μυαλό μας, όπου κι αν είναι, ως κίνητρο και καύσιμο για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Νομίζω ότι όλοι έχουν αυτή την επιθυμία», δήλωσε ο Στόουνς στην ιστοσελίδα της Σίτι.

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση τις προηγούμενες σεζόν. Δεν νομίζω ότι εμείς ή όλοι θα πρέπει να το κάνουμε μεγάλο θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι ως ομάδα, κάτι που θα κάνουμε αύριο μόλις αναλύσουμε την κατάσταση και ηρεμήσουμε συναισθηματικά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.