Να… δαμάσει το «αλογάκι»

08:06 | 27/10/2018

Ο ΟΦΗ θέλει σήμερα (17.15) το «διπλό» στην Λάρισα για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο Όμιλος φιλοξενείται στο πλαίσιο της 8ης «στροφής» της Super League από τους Θεσσαλούς και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο σερί του για τρίτη αγωνιστική. Για την ακρίβεια το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου θα κυνηγήσει τη νίκη, που αν την πετύχει, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη. 

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να… δαμάσει το «αλογάκι» και να πιστοποιήσει πως η πορεία προς τα πάνω καλά κρατεί. Η αποστολή δε θα είναι εύκολη, όμως πλέον οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν έξτρα «όπλο» την εξαιρετική ψυχολογία τους. Η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Ολυμπιακού αναπτέρωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Τους γέμισε αυτοπεποίθηση και έφερε… άλλο αέρα στις τάξεις του ΟΦΗ. 

Η αλλαγή διάθεσης, βέβαια, δε σημαίνει κιόλας πως οι παίκτες του Παπαδόπουλου αντιμετωπίζουν υπεροπτικά το ματς. Το αντίθετο μάλιστα. Θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και μια ενδεχομένη επιτυχία θα έχει επί της ουσίας τη… διπλή αξία για τον Όμιλο. 
Η ΑΕΛ, άλλωστε, προέρχεται από την ήττα μέσα στο «σπίτι» της από την Λαμία, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να επιστρέψει στα «τρίποντα». Στον ΟΦΗ, επομένως, οφείλουν να μπουν… υποψιασμένοι στην AEL FC ARENA, αφού το κίνητρο των «βυσσινί» είναι, αν μη τι άλλο, υψηλό. 

Για άλλο ένα παιχνίδι οι «ασπρόμαυροι» δε θα παραταχτούν πλήρεις στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και πάλι υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Οι Νέιρα, Παπαστεριανός και Δεληγιαννίδης είναι τραυματίες και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθηνών) και Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.