Το αίτημα του Πλατανιά και η οργισμένη αντίδραση του ΟΦΗ

21:29 | 15/05/2019

Τι είπε στους ανθρώπους του Πλατανιά ο Ηλίας Πουρσανίδης, στο περιθώριο της κλήρωσης των μπαράζ.

Στο περιθώριο της κλήρωσης για τα μπαράζ της Super Leagie, από τον Πλατανιά τόνιζαν ότι για το «ευ αγωνίζεσθε» πρότειναν να γίνει το πρώτο ματς στα Χανιά και χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην κλήρωση, τόνισε στους ανθρώπους του Πλατανιά ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τη συγκεκριμένη επιθυμία, αλλά αφού ανέφεραν το «ευ αγωνίζεσθε» θα έπρεπε ο αγώνας τόσο στα Περιβόλια όσο και στο Γεντί Κουλέ, να γίνει με κόσμο των δύο ομάδων.

«Είναι μία ευκαιρία να διοργανώσουμε στην Κρήτη δύο αγώνες-γιορτή, με κόσμο στις εξέδρες και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση. Αυτό είναι το πραγματικό «ευ αγωνίζεσθε». Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θέλουν γεμάτα γήπεδα με κόσμο και των δύο ομάδων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πουρσανίδης.

Επίσης, ζήτησε από τον Πλατανιά να σκεφτούν ξανά το ενδεχόμενο να πάρει εισιτήρια ο ΟΦΗ για το πρώτο ματς, αφού θα είναι πιο ελεγχόμενο πόσοι θα πάνε στα Περιβόλια και που ακριβώς θα κάτσουν. Θα είναι δηλαδή, προτιμότερο, να πάει ο κόσμος του ΟΦΗ οργανωμένα. Και τους τόνισε ότι εννοείται ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πρόβλημα να δώσει εισιτήρια στον Πλατανιά για το δεύτερο ματς στο Γεντί Κουλέ.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Όμιλος πιέζει να αποφασιστεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στα δύο κρίσιμα ματς των μπαράζ, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα. Με τα τωρινα δεδομένα, πάντως, βάσει της άτυπης σύσκεψης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πλατανιάς δεν δίνει εισιτήρια στον ΟΦΗ με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα Περιβόλια αρχίζουν τα μπαράζ
«Καθάρισε» με την αδειοδότηση ο ΟΦΗ
Αυτές είναι οι ώρες των μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.