Να φύγει και να μη ξανάρθει αυτή η χρονιά

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε μια δύσκολη σεζόν με εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Να φύγει και να μην ξανάρθει… Ο Όμιλος τέλειωσε τη χρονιά εξασφαλίζοντας την απευθείας παραμονή, αλλά και με αρκετό άγχος και πίεση.

Στην τελευταία αναμέτρηση της περιόδου δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», ωστόσο στα πλέι άουτ παρέμεινε αήττητος.

Ο Βάτερμαν υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή χρησιμοποιήθηκαν οι Μεγιάδο, Σακόρ και Νέιρα και το επιθετικό δίδυμο συνέθεσαν οι Σαρδινέρο και Γιάννου.

Ήταν καλύτερος και προηγήθηκε

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν για το γόητρο και η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή και ανέλαβαν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο 8’ ο Νέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ.

Οι παίκτες του Νιόπλια κυκλοφορούσαν σωστά και έψαχναν τρόπο για ν’ απειλήσουν και πάλι. Και τα κατάφεραν στο 17’, όταν ο Κοροβέσης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαρδινέρο με μονοκόμματο πλασέ από πολύ πλάγια άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Κνετ να φέρνει ευθύνη.

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην είχε… ορμή στην υπεροχή του, αλλά ήλεγχε πλήρως το ματς και κρατούσε το συγκρότημα του Δέλλα μακριά από τον Βάτερμαν.

Από το 30’ και μετά ο Όμιλος «έπεσε», όμως δεν αισθάνθηκε τον παραμικρό κίνδυνο και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Έκανε λάθη...

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν ήταν καλή, αν και ο Μεγιάδο είχε μια τεράστια «φάση» για να καθαρίσει το ματς στο 55’, ωστόσο ο Κνετ τον νίκησε σε τετ α τετ.

Λάθη γίνονταν εκατέρωθεν, με τον ΟΦΗ, βέβαια, να είναι πιο… υποφερτός από τους Αγρινιώτες. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη τους στα καρέ των γηπεδούχων.

Στο 70’ ο Ντίαζ σέντραρε από δεξιά και ο Βέργος με μονοκόμματο κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-1. Ο Όμιλος δεν είχε βγάλει αντίδραση μέχρι και το 79’. Τότε που ο Κοροβέσης πάσαρε έξυπνα στον Στάρτζεον, ο οποίος ελίχθηκε όμορφα με σουτ σημείωσε το 2-1.

Η «απάντηση» του Παναιτωλικού, πάντως, ήταν άμεση, αφού στο 82’ ο Ντίαζ έκανε… στραβοκλωτσιά από κοντά και η μπάλα στρώθηκε σε σχεδόν κενή εστία στον Ταχάρ, ο οποίος πέτυχε το 2-2.

Μέχρι το φινάλε της συνάντησης τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (75’ Ουές), Διαμαντής (46’ Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Μεγιάδο, Νέιρα (65’ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (63’ Στάρτζεον), Γιάννου (46’ Καστάνιος).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνέτ, Καρασαλίδης, Μάλης, Εντιγκά, Φονσέκα, Αρσούρα (61’ Βέργος), Ντίαζ, Ταχάρ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Μπαρμπόσα (88’ Καρέλης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.