Να κόψει την... αγαπημένη του συνήθεια

16:12 | 04/03/2021

Ο ΟΦΗ είναι επιρρεπής στα αβίαστα λάθη, όμως κόντρα στην Λάρισα το παραμικρό σφάλμα μπορεί ν’ αποδειχθεί μοιραίο.

Περιθώρια δεν υπάρχουν, τα… ψέματα τελείωσαν και ο Όμιλος έχει μπροστά του το «κομβικό» παιχνίδι του Σαββάτου (06/03) απέναντι στους «βυσσινί».

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ωστόσο για ν’ αποφύγουν τα χειρότερα πρέπει να διαγράψουν ότι έχουν… καταφέρει το τελευταίο δίμηνο.

Αυτό το «σκοτεινό» διάστημα ο ηρακλειώτικος σύλλογος απέχει από τις νίκες και μετράει συνολικά 11 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς να έχει επιτυχία στο ενεργητικό του, ενώ έχει και 8 σερί ήττες στη Super League 1.

Ο ασταμάτητος κατήφορος έχει φέρει στα… σκοινιά το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, που έχει ακόμη μία ευκαιρία να βελτιώσει λιγάκι την κατάσταση και ν’ αποφύγει τα «τρομακτικά» σενάρια, ακόμη και γι’ απευθείας υποβιβασμό.

Και είναι αλήθεια ότι για να τα μπορέσει ο ΟΦΗ να χαμογελάσει ξανά μετά από τις 7 Ιανουαρίου, οφείλει να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικά «πρόσωπο».

Ν’ αφήσει στα… αποδυτήρια τις κακές του συνήθειες, οι οποίες κιόλας του έχουν κοστίσει ακριβά έως τώρα και τον έχουν φέρει χαμηλά στη γενική κατάταξη και να «μάχεται» για την παραμονή του στην κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της «άγονης» περιόδου, ακόμη και στις μικρές «εκλάμψεις» του, ο Όμιλος δεν αποφεύγει τις... ανορθογραφίες.

Εύκολα λάθη, κακές αντιδράσεις, ανεξήγητη νευρικότητα και αρκετά «δώρα» στον εκάστοτε αντίπαλο, που φυσικά δεν τα αφήνει να περάσουν ανεκμετάλλευτα.

Σε περίπτωση, έτσι, που παρουσιαστεί το ίδιο «φαινόμενο» και στο ματς με τους Θεσσαλούς, τα πράγματα θα ζορίσουν κι άλλο.

Ο ΟΦΗ δείχνει τάσεις αυτοχειρίας μέχρι σήμερα, αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι έστω και την ύστατη ώρα θα βγάλει χαρακτήρα, θα «μιλήσει» η φανέλα και θ’ αποφευχθούν τα «θρίλερ», που παραπέμπουν σε άλλες-ανεπιθύμητες-εποχές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.