Να ξεμπερδεύει με την Κηφισιά για να πάρουν σειρά τα σοβαρά θέματα

10:01 | 14/03/2024

Ξενέρωτα τα πλέι άουτ, αλλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή μόνο αδιάφορα δεν είναι.

Aντίστροφα για την πρεμιέρα των πλέι άουτ μετράνε στον ΟΦΗ που στοχεύουν στο παιχνίδι του Σαββάτου (17:30) στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά.

Ξενέρωτη η διαδικασία, αλλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή μόνο αδιάφορη δεν είναι αφού δεν θέλει και πολύ να μπει ο ΟΦΗ σε μπελάδες και να... τρέχει. Ο ξεκάθαρος προσανατολισμός της ομάδας του Δέλλα είναι το διπλό κόντρα στην Κηφισιά για να... ξεμπερδεύει με το βαθμολογικό κομμάτι και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα. Ποια είναι αυτά; Πρώτον, η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, όπως είπε και ο ίδιος ο Τραϊανός Δέλλας. Δεύτερον, η πρώτη θέση στα πλέι άουτ για το γόητρο και μόνο. Τρίτον, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Αν το τελευταίο σας φαίνεται κάπως βιαστικό, Μάρτη μήνα, να σας θυμίσουμε πως ο ΟΦΗ έχει συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών που λήγουν και σιγά-σιγά πρέπει να μπει στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος της όλης κατάστασης. Φυσικά σε αυτό τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Δέλλας που θα «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν. Και κυρίως θα χτίσει τον χαρακτήρα για να μπορέσει ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά να διεκδικήσει τα πλέι οφ και μία καλή πορεία στο κύπελλο.

Όλα αυτά, όμως, θα γίνουν αφού πρώτα ο Όμιλος κάνει αυτό που πρέπει το προσεχές Σάββατο. Να πάρει τη νίκη, η οποία ειρήσθω εν παρόδω θα είναι η πρώτη εκτός έδρας για εφέτος (μετράει μόνο αυτή με τα Χανιά για το κύπελλο), κόντρα σε μία ομάδα που τον έχει «πληγώσει», με πρόσφατο παράδειγμα τη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» στην κανονική περίοδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.