Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές: Στη Β' Εθνική η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου!

Mπασκετ

Η ομάδα της Αναγέννησης κέρδισε με 71-56 την Ηλιούπολη στο κατάμεστο κλειστό του Αρκαλοχωρίου και πανηγυρίζει μια ακόμα ιστορική άνοδο

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου απέδειξε και σήμερα ότι στην έδρα της είναι ανίκητη! Στο σπουδαιότερο ματς της χρονιάς, οι ''πράσινοι'' έπρεπε να κερδίσουν την Ηλιούπολη για να πανηγυρίσουν από σήμερα την άνοδο στη Β' Εθνική και το πέτυχαν!

Στο κατάμεστο κλειστό του Αρκαλοχωρίου, η Ηλιούπολη ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, η Αναγέννηση πέτυχε μεγάλα σουτ, κέρδισε με 71-56 και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-0 από την κανονική περίοδο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο της και πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο στη Β'. Αυτή είναι η 2η συνεχόμενη άνοδος για μια ομάδα που ''μεγάλωσε'' στα συντρίμμια της σεισμόπληκτης περιοχής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 71-56

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 22-14, 19-14, 16-12
Διαιτητές: Αναστοπουλος-Νάστος
Αναγέννηση (Παπαδακης-Μαραγκακης): Μορφιαδακης, Μητροπαπας 3 (1), Κριθινακης 17 (4), Καμπιτάκης,Καλογεράκης 4, Κουκιαδάκης, Μαραγκάκης 1, Κολαρετάκης, Σπυριδάκης 4 (1), Κουρέπης 17 (1), Βερτούδος 7 (2), Ραζής 18 (2).

Ηλιουπολη (Βλουτης): Σπανος 2, Σέττος 2, Ζανιδάκης 10 (1), Σγουμποπουλος 2, Παναγόπουλος 6, Καραμπάτσος 6 (2), Ευαγγελου 8, Γκαβανόπουλος 12 (1), Γριλλιας, Μαντας 4, Βαβουλας, Προγκας 4.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.