Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές - στην Α1 ο ΟΦΗ!

20:06 | 14/04/2019

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την ομάδα του Ηρακλείου - κέρδισε 3-0 τον Κέρκη Σάμου στον τελικό του Final Four της Ερυθραίας

Το όνειρο χρόνων του Γιάννη Δανδάλη να δει στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει, τον ΟΦΗ, είναι γεγονός. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη με κορυφαίους τους Μπάση και Τζελάτι επικράτησε εύκολα με 3-0 του Κέρκη Σάμου και έτσι κατέκτησε την πρώτη θέση στα Final Four ανόδου. Η κρητική ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανεβαίνει στην Α1, μια ιστορική στιγμή για όλο το κρητικό βόλει.

Μάλιστα, στο κλειστό της Ερυθραίας βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ από την Αθήνα ενώ με το τέλος του αγώνα ακολούθησαν πανηγυρισμοί. Χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Ζλατιλίδης με το που τελείωσε το ματς έπεσε κάτω και ξέσπασε σε κλάματα!

Τα σετ (3-0) : 25-20, 25-19, 25 -15

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Τζελάτι, Κομητούδης, Εφραιμίδης, Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Μπάσης / Καρασαββίδης (λ), Τεφτσής (λ), Μονιάκης, Καρατζάς.

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Παπαδόπουλος): Γεωργίου, Αγγελής, Παπακυριακού, Αδαμόπουλος, Αλεξίου, Χατζηνικολάου / Πολυχρονιάδης (λ), Κατσακούλας, Κοντοκώστας.

Ο ΟΦΗ πήρε το εισιτήριο ανόδου από τον Α' όμιλο ενώ το άλλο εισιτήριο από το Βορρά, το πήρε η Ελπίδα Αμπελοκήπων που κέρδισε χθες εκτός έδρας 3-2 τη ΧΑΝΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ιστορία: Προκρίθηκε στον τελικό ο ΟΦΗ!

Προεδρικές «ντόπες» στον ΟΦΗ

Μπαράζ ανόδου: Στη Νέα Ερυθραία χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ

Με ΑΣ Κέρκη στον τελικό ο ΟΦΗ

Δείτε ξανά τον τελικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.