Να τριτώσει το καλό…

09:47 | 06/12/2020

Ο ΟΦΗ ψάχνει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (15.00-Capitano.gr) την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Όμιλος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να πανηγυρίσει ακόμη ένα «τρίποντο» στη φετινή Super League 1.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που θέλουν να πιστοποιήσουν και απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες και το ζητούμενο είναι να διευρύνει την θετική αυτή επίδοση του.

Αν καταφέρει να φτάσει στο «3Χ3», θα πρέπει κάποιος ν’ ανατρέξει αρκετά χρόνια πίσω για να βρει το πότε ξανά ο ΟΦΗ πήρε στη μεγάλη κατηγορία 3 παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου προετοιμάστηκε με σοβαρότητα και προσοχή και παρά τα πολλά προβλήματα, είναι έτοιμο και αποφασισμένο να πετύχει το στόχο του.

Ο Απόλλων είναι αρκετά επικίνδυνος και στον Όμιλο το γνωρίζουν πολύ καλά. Για να κάμψουν την αντίσταση του οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η νέα νίκη θα την επαναφέρει δυνατά σε… τροχιά πλέι οφ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα και πλέον θέλουν να συγκεντρώσουν όσους βαθμούς γίνεται περισσότερους.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με όχι και τόσο πειστική εμφάνιση. Ο πρωταρχικός στόχος, έτσι, σήμερα είναι οι 3 βαθμοί μέσα από ωραίο ποδόσφαιρο, παρόλο που σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει.

Οι απουσίες για ακόμη μία φορά φέτος είναι πάρα πολλές, αφού ο 42χρονος τεχνικός δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του συνολικά 8 παίκτες.

Εκτός, δηλαδή, από τους «μόνιμα» απόντες Ναμπί, Βαζ, Τσιλιανίδη και Φερέιρα, στα… πιτς βρίσκονται οι Μαρινάκης, Σολίς και ντε Γκουζμάν, ενώ ο Μεγιάδο είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Στάικος

Σίμος: «Μέσα από το ποδόσφαιρο μας άλλη μία νίκη»

Οι «εκλεκτοί» του Σίμου

Η «μάχη» των στόπερ

Ουές: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.