"Ναι" από Παλαιόχωρα-Νεάπολη στη Γ' Εθνική

08:02 | 01/08/2020

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για τις συμμετοχές από τις ομάδες της Κρήτης στο προσεχές πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Μεταξύ των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή είναι η πρωταθλήτρια Λασιθίου, Νεάπολη και η δευτεραθλήτρια Χανίων, Παλαιόχωρα.

Για τις δύο ομάδες συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό είχαν φουντώσει τα σενάρια πως ενδεχομένως δεν θα δήλωναν συμμετοχή για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Τελικά, κάτι τέτοιο δε συνέβη, επομένως η Νεάπολη η οποία αναδείχτηκε όπως είναι γνωστό πρωταθλήτρια με περιπετειώδη τρόπο στο Λασίθι και η Παλαιόχωρα που κατέκτησε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Αρη Σούδας στην Α' ΕΠΣΧ, θα είναι στον κρητικό όμιλο την επόμενη χρονιά.

Επίσης, όλες οι υπόλοιπες ομάδες δήλωσαν κανονικά μέρος και επί της ουσίας αυτή τη στιγμή δημιουργείται μονάχα μία εκκρεμότητα που αφορά το κενό που αφήνει ο Πανακρωτηριακός. Στην προκειμένη περίπτωση θα απευθυνθεί πρόσκληση στην τριταθλήτρια ομάδα του Απόλλωνα, η οποία μένει να φανεί εάν μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 15:00, οπότε και λήγει η προθεσμία, θα την εξαργυρώσει.

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.