Ναμπί όπως... Φραντζέσκος

09:42 | 21/10/2019

Το γκολ του Αντέλ Ναμπί για τον ΟΦΗ μπορεί να μην βοήθησε την ομάδα του να πάρει κάτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο έχει ενδιαφέρουσα στατιστική και ιστορική αξία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Αρχικά είναι το πρώτο που δέχεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μετά από 464 λεπτά στο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο το είχε πετύχει ο Ευθύμης Κουλούρης για τον Ατρόμητο στις 31 Μαρτίου. Από τότε για περισσότερο από πέντε ώρες ο Ολυμπιακός κρατούσε το "μηδέν".

Παράλληλα, το ίδιο γκολ, αυτό του Ναμπί είναι το 600ο που δέχεται στην έδρα του ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League, στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων. Χωρίς να υπολογίζουμε δηλαδή τα δύο που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του 2009-10.

Ο Αντέλ Ναμπί σκόραρε σε δύο διαδοχικές επισκέψεις του ΟΦΗ στο Νέο Φάληρο. Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό. Ο προηγούμενος παίκτης του ΟΦΗ που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο ήταν ο Κώστας Φραντζέσκος, όταν είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1 στις 5 Μαρτίου 1995, με χτύπημα κόρνερ, και στις 17 Δεκεμβρίου 1995 στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-1, με πέναλτι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 3-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ξεχωριστό μήνυμα του Ανελκά στον Ναμπί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.