Ναμπί, σε ρόλο «ρυθμιστή»

ΟΦΗ

Ο Άγγλος δεν αποκλείεται να επηρεάσει τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου στον ΟΦΗ.

Ένα από τα θέματα που θ’ απασχολήσουν άμεσα τον Όμιλο είναι και αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αντίλ Ναμπί.

Ο 26χρονος παίκτης ουσιαστικά χάνει όλη τη χρονιά, λόγω των χιαστών, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, καθώς το τρέχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, ωστόσο σύντομα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όσον αφορά στο ενδεχόμενο να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία οι δύο πλευρές.

Ανάλογα, μάλιστα, με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, δεν αποκλείεται να χαραχθεί και η πορεία στο χειμερινό παζάρι.

Ο ΟΦΗ θέλει ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, όμως σε περίπτωση που υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα με τον Ναμπί και δεν προκύψει συμφωνία, ίσως ο ηρακλειώτικος σύλλογος πάει και για δεκάρι.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως έχουν κυκλοφορήσει και ορισμένα ονόματα μεσοεπιθετικών, κάτι που ίσως φανερώνει πως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι.

Ο Άγγλος αποτελεί την προτεραιότητα τους σ’ αυτή τη θέση, αφού ξέρει την ομάδα, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ έχει αποδείξει κιόλας πως μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Η λογική λέει πως η απραξία της μίας σεζόν δε θ’ αλλάξει τις ισορροπίες στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο παίκτης θα διαπραγματευόταν σίγουρα διαφορετικά αν είχε μια «γεμάτη» χρονιά.

Πριν προχωρήσουν, βέβαια, οι συζητήσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ο Ναμπί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον ΟΦΗ, έχει ποιότητα και στόφα και θα είναι θετικό το να καταφέρει να τον κρατήσει ο Όμιλος.

Αν, πάντως, το πράγμα δεν κυλήσει καλά, οι «ασπρόμαυροι» είναι πιθανό να πάρουν… πλέι μέικερ, εφόσον, βέβαια, βρουν τον κατάλληλο, που θ’ ανταποκρίνεται στα δικά τους στάνταρ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.