Νάρντι: "Ήταν ένα θαύμα, πιστεύω ότι πριν από τη νίκη μου επί του Τζόκοβιτς ουδείς με γνώριζε"

18:30 | 12/03/2024

Ο Λούκα Νάρντι μίλησε για ένα θαύμα κληθείς να σχολιάσει τον άθλο του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και την πρόκρισή τού στους "16" του Indian Wells, με τον Ιταλό να παραδέχεται πως ο Σέρβος υπερπρωταθλητής συνιστά το είδωλό του.

Η μεγαλύτερη έκπληξη μέσα στο 2024 στον κόσμο του τένις έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) στο Indian Wells, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πέφτει θύμα έκπληξης στη φάση των "32" αποκλειόμενος από το Νο123 της παγκόσμιας κατάταξης, τον 20χρονο Ιταλό Λούκα Νάρντι.

Το πόσο αναπάντεχα ήρθε αυτή η επιτυχία για τον Νάρντι αποτυπώθηκε ανάγλυφα και στις πρώτες του δηλώσεις, με τον νεαρό Ιταλό να κάνει λόγο για ένα τρελό αποτέλεσμα από τη στιγμή που νίκησε το είδωλό του και ο ίδιος δεν είναι καν μέσα στους 100 κορυφαίους του ράνκινγκ.

"Πιστεύω ότι πριν από αυτή τη νύχτα ουδείς με γνώριζε. Πιστεύω ότι το κοινό εκτίμησε το θέαμα. Είμαι σούπερ ικανοποιημένος από αυτό το παιχνίδι.

Στο τέλος δεν ξέρω πώς κατάφερα να παραμείνω δυνατός. Νομίζω πως ήταν ένα θαύμα επειδή είμαι ένα 20χρονο παιδί, εκτός των 100 κορυφαίων του κόσμου, που κατάφερε να νικήσει τον Τζόκοβιτς, το είδωλό μου.

Είναι τρελό αυτό που έγινε, ένα θαύμα", τόνισε ο Νάρντι, ο οποίος μάλιστα πανηγύρισε μόλις την πέμπτη νίκη της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.