Νάστος: «Βγάλαμε αντίδραση»

19:50 | 26/09/2018

Ο Ανέστης Νάστος τόνισε πως το σημαντικότερο από την εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη ήταν η αντίδραση που έβγαλε ο ΟΦΗ.

Ο αρχηγός του ηρακλειώτικου συλλόγου ξεκαθάρισε πως αυτό το αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να έρθουν καλύτερες ημέρες για το σύλλογο και στο πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι βγάλαμε μια αντίδραση μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ψυχολογία είναι κάτι που χρειαζόμαστε, μετά τα κακά αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Κρατάω την αντίδραση όλων, για να έχουμε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως είναι αρχηγός του ΟΦΗ, αλλά και για τις αλλαγές στα διοικητικά, ο Νάστος υποστήριξε: «Είναι τιμητικό να είμαι αρχηγός αυτή της ομάδας. Σίγουρα αλλάζουμε διοικητικά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να έχει καλύτερο μέλλον και υγεία. Εμείς είμαστε το παρόν. Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά, ώστε τα νέα παιδιά που θα έρθουν, να τη βρουν σε μία κατάσταση που αρμόζει σ’ αυτή την ομάδα. Μπαίνουν άνθρωποι που έχουν ζήσει και αγαπούν τον ΟΦΗ και αυτό το χρειάζεται η ομάδα.  

Για τους στόχους των «ασπρόμαυρων» στο Κύπελλο, δήλωσε: «Ο ΟΦΗ θέλει διάκριση παντού. Γιατί όχι να μην προκριθούμε και στην επόμενη φάση. Το κάναμε και πέρυσι. Δε θα κάνουμε τουρισμό στο Κύπελλο και θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.