Νάστος και στη Super League

19:49 | 29/05/2018

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα συνεχίσει να φορά στον ΟΦΗ ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος ανανέωσε και αυτός τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα.

Η πρώτη ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έγινε από την κρητική ΠΑΕ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook, αναφέροντας: «Αρχηγάρα και στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ μας, ο Ανέστης Νάστος! #ofi1925».

Ο Ανέστης Νάστος έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει με τον ΟΦΗ, έπειτα από τους Nτίνα, Παπαστεριανό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Κοιλιάρα και Οικονόμου.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία τονίζει: «O Aνέστης Νάστος, θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στην Σούπερ Λίγκ.

Μετά από δυο ανόδους με τον ΟΦΗ σε τρία χρόνια (από τη Γ’ στην Β’ Εθνική και από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ), ο 29χρονος μέσος,  έδωσε τα χέρια με τον ΟΦΗ, για δυο ακόμη χρόνια!

Μετά από συνάντηση που είχε ο παίκτης, με τον εκπρόσωπο του, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Ανέστης Νάστος, ήταν και φέτος από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ, με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.