NBAer «λύγισε» κατά την παρουσίαση του

19:33 | 13/08/2021

Μίλησε για το πώς είναι να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια σου.

Ο Ισμαΐλ Γουέινραϊτ έπαιξε την τελευταία τριετία στην Ευρώπη, σε Στρασμπούρ, Νυρεμβέργη και Ράστα Φέχτα.

Ο 26χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αφού συμφώνησε με τους Ράπτορς. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Αμερικανός παίκτης έκλαψε και στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι ο αποχωρισμός από την οικογένεια του για όσο διάστημα έχει υποχρεώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο, καθώς έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να ζήσει κάποιος. Αυτή την στιγμή είμαι συγκινημένος. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει να παίζεις στο εξωτερικό (σ.σ. εκτός ΗΠΑ). Ειδικά η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ απαιτητική.

Μπορεί και η πιο δύσκολη. Ακόμη και αυτή την στιγμή είμαι πολύ συγκινημένος. Το να είμαι μακριά από την οικογένειά μου, καθώς ήταν στις ΗΠΑ, για μένα ήταν δύσκολο. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος γενικά, αλλά καμιά φορά είναι δύσκολα. Αν καταφέρεις να παίξεις εδώ (σ.σ. στο ΝΒΑ), τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το κάνω για τα παιδιά μου.

Τώρα είμαι εδώ και δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήρθα εδώ για να μείνω. Αυτό είναι ένα έντονο συναίσθημα. Και δεν είμαι ο μόνος, τόσα παιδιά νιώθουν το ίδιο που είναι εδώ και το έχουν περάσει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.