Νέα ενίσχυση για τη Δαμάστα λίγο πριν την πρεμιέρα

12:40 | 17/10/2020

Ο 26χρονος επιθετικός Αμαρίλντο Καμπεράι είναι το νέο απόκτημα της Δαμάστας.

Η ανακοίνωση:

«Αισιόδοξη και ενισχυμένη θα μπει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Δαμάστα, με τον 26χρονο επιθετικό Αμαρίλντο Καμπεράι να αποτελεί και επίσημα απόκτημα του συλλόγου!

Ο Καμπεράι, με μεγάλη εμπειρία στην Γ’ Εθνική κυρίως σε ομάδες της Βορείου Ελλάδας και με παρουσία πέρυσι στον ΑΟΑΝ, συμμετείχε στις προπονήσεις της Δαμάστας τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα έτρεχαν οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου.

Με τις συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Δαμάστας αλλά και την πολύτιμη συμβολή ενός καλού φίλου του σωματείου, τον οποίο και η διοίκηση ευχαριστεί θερμά, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και το δελτίο έφτασε στα χέρια της ομάδας.

Με την προσθήκη Καμπεράι, ο Γιάννης Χατζησεβαστός αποκτά μια πολύτιμη λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Το νέο απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΟΑΝ, Αστέρα Ιτέας, ΑΣ Μακεδονικό, Αγροτικό Αστέρα, Καμπανιακό, Κιλκισιακό, Φοίνικα Πολίχνης, Ακρίτες Συκεών, Κεραυνό Αγίου Παύλου.

Ο φυσικός ηγέτης κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Αμαρίλντο Καμπεράι μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.