Νέα επίσκεψη της ΕΠΟ στο Παγκρήτιο

16:31 | 09/01/2019

Νέα επιθεώρηση των ανθρώπων της ΕΠΟ και της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται, όπως αναμενόταν, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας Άγγελος Μπασινάς, μαζί με το υπηρεσιακό στέλεχος της ΕΠΟ, Λώρα Δημητρίου και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν για επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών στελέχη του Δήμου Ηρακλείου και αρμόδιοι τεχνικοί, ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε ο α’ αντιπρόεδρος  Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Για ακόμα μία φορά συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις απαραίτητες και λεπτομερείς παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν οι αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

Θυμίζουμε ότι η UEFA ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για το Παγκρήτιο ώστε να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής.

Tο Παγκρήτιο είναι το νούμερο 1 φαβορί να γίνει το νέο «σπίτι» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και για να γίνει αυτό πρέπει να προχωρήσουν τα έργα που έχει ζητήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να είναι το στάδιο εναρμονισμένο με τις (αυστηρές) επιταγές της.

Θυμίζουμε πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ελληνικής ομάδας στην προκριματική φάση είναι αυτό με την Ιταλία στις 8 Ιουνίου και στις 11 ακολουθεί το ματς με την Αρμενία, πάλι εντός έδρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.