Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα

08:12 | 21/10/2018

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20.30) στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει νίκη στο πρώτο του ματς στην… εποχή Μπούση.

Η 7η αγωνιστική επιφυλάσσει υπέρ το δέον δύσκολο έργο για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς φιλοξενεί τους Πειραιώτες, που διαθέτουν ένα, αν μη τι άλλο, ισχυρό σύνολο. Παρόλα αυτά, ο Όμιλος δεν έχει την πολυτέλεια να ξεχωρίζει παιχνίδια.

Δεν έχει ακόμη καταφέρει να πάρει νίκη μέσα στη σεζόν και έτσι οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για το «τρίποντο». Το ματς είναι το πρώτο στην… εποχή Μιχάλη Μπούση για το σύλλογο και έτσι θα είναι ιδανική συγκυρία αν ο ΟΦΗ μπορεί να το συνδυάσει με μια νίκη.

Στο ιστορικό σωματείο πνέει ένας άνεμος ανανέωσης και φρεσκάδας, ωστόσο άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν πως η αποστολή τους απέναντι στους «ερυθρόλευκους» είναι υψηλής… επικινδυνότητας.

Στις τάξεις του Ομίλου επικρατεί μεγάλο πάθος για το ματς, αφού μια ενδεχόμενη επιτυχία θα έχει θετικές προεκτάσεις και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Στην προσπάθεια, βέβαια, για την κατάκτηση των τριών βαθμών οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν και τη θερμή υποστήριξη των φίλων τους, που αναμένεται να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ».

Ο 47χρονος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή για να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα ως προς τον καταρτισμό των πλάνων του.

Κι αυτό γιατί οι Παπαστεριανός και Κοροβέσης ταλαιπωρούνται από μικροποβλήματα σε γάμπα και αστράγαλο, αντίστοιχα. Στο πρωινό χαλάρωμα, έτσι, θα φανεί οριστικά αν ο έμπειρος προπονητής τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σέζος (Κιλκίς), με βοηθούς του την Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)  και τον Δημόπουλο (Φλώρινας).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.