Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια οπαδική επίθεση με μαχαίρια και σιδερολοστούς σε δύο αδέρφια

14:31 | 05/04/2024

Τέσσερις άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε δύο νεαρά αδέρφια τους χτύπησαν με λοστούς και τους μαχαίρωσαν στον μηρό, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για την ΑΕΚ.

Την επίθεση τεσσάρων ατόμων με μαχαίρια και σιδερένια ρόπαλα δέχτηκαν τα ξημερώματα προς Παρασκευή (05.05.24) δύο αδέρφια στην οδό Δεκέλειας στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δύο τα ξημερώματα όταν τα δύο αδέρφια που δέχτηκαν την επίθεση, ηλικίας 23 και 19 ετών αντίστοιχα, κινούνταν στην οδό Δεκελείας προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τότε ξαφνικά σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος από το οποίο αποβιβάστηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες.

Αφού οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τα δύο θύματα, τους επιτέθηκαν με σιδερένια ράβδο και μαχαίρι, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και στους αριστερούς μηρούς τους.

Τα δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύονται προληπτικά δίχως να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ και διεξάγει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.