Δεν βρίσκει γιατρειά ο Εργοτέλης

17:02 | 15/12/2018

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εργοτέλης έμεινε μακριά από τη νίκη. Αυτή τη φορά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αιγινιακό με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Εργοτέλης βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά το σκορ, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πολύζο στο 14ο λεπτό. Το γκολ διαφοροποίησε την εικόνα της αναμέτρησης, με την κρητική ομάδα να παίρνει την κατοχή της μπάλας, αλλά να παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Ο Αιγινιακός ουσιαστικά είχε παθητικό ρόλο στο ματς, προσέχοντας κατά κύριο λόγο την άμυνά του και παράλληλα προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά στο 65' με τον Μαρκόφσκι.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με το συγκρότημα του Παπαβασιλείου να μένει για 5ο συνεχόμενο ματς μακριά από τη νίκη! Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για το ηρακλειώτικο συγκρότημα.

Η σύνθεση του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Κοζορώνης (84' Σταθόπουλος), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (64' Μπουρσέλης), Μπρους (79' Κατσούρρι), Καπνίδης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Εφορντ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.