Νέα καταγγελία: Χούλιγκανς ξυλοκόπησαν 17χρονο παίκτη του Άρη

10:07 | 09/02/2022

Σοκάρει το νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή της U19 ομάδας του Άρη, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του, έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακόμα μία υπόθεση οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας με θύμα ένα 17χρονο που μάλιστα έπαιζε στην ομάδα νέων Κ19 του Άρη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκανς. Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μετά από ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ της ομάδας κάτω των 19 ετών, ο 17χρονος μετά από γκολ που κατάφερε πήγε στον τηλεοπτικό φακό και φίλησε την φανέλα.

Λίγες μέρες μετά κι ενώ ο νεαρός ήταν έξω από club στα Λαδάδικα, όπου είχε πάει με φίλους του, τον πλησίασαν 7 άτομα, μπράβοι όπως προέκυψε από νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής και τον ρώτησαν εάν είναι “το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα” και άρχισαν να τον χτυπούν. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο.

Ο πατέρας του, που κατήγγειλε την επίθεση, ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Εμφανώς συγκλονισμένος είπε ότι ο δικός του γιος θα μπορούσε να είναι στη θέση του Άλκη.

Μάλιστα, στο βιντεοληπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα της επίθεσης από την αστυνομία, φαίνεται πως η ομάδα των 7 δραστών είχε βγει για να κυνηγήσει οπαδούς του Άρη και είχαν επιτεθεί σε άλλα δύο άτομα, όπως αναφέρει ο πατέρας του 17χρονου.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που εάν η αστυνομία ερευνούσε σε βάθος την οπαδική βία «θα άδειαζε η μισή πόλη», δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: ertnews.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.