Νέα παράπονα για coaching του Tσιτσιπά από τον πατέρα του

13:26 | 13/04/2022

Ο Φάμπιο Φονίνι εξέφρασε τα παράπονά του για για coaching του Στέφανου Τσιτσιπά από τον πατέρα του, Απόστολο, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο Μόντε Κάρλο.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έφτασε σε μια καθαρή νίκη κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι, παραχωρώντας μόλις τρία games στον Ιταλό, ωστόσο ο 34χρονος εξέφρασε τα παράπονά του στην ATP, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το…σεξπιρικό ερώτημα: “Coaching or not coaching... Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, σωστά ATP;”.

Με αυτό εννοούσε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε coaching από τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης. Η ενόχληση του Φονίνι ήταν έκδηλη και κατά το τέλος της αναμέτρησης, στη χειραψία των δύο παικτών, με τον Ιταλό να μην κοιτάζει καν τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός υποστηρίζει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στο Indian Wells τον Οκτώβριο του 2021 με τους δύο παίκτες μάλιστα να συζητούν έντονα στο τέλος του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 4-0 στα παιχνίδια κόντρα στον Φονίνι (έχοντας χάσει μόλις ένα set) και πλέον περιμένει στον 3ο γύρο τον νικητή από την αναμέτρηση του Λορέντζο Σονέγκο με τον Λάσλο Τζέρε.

Πηγή: tennis24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.