Νέα πρόσκληση για τα τηλεοπτικά, πάλι χωρίς πρωτάθλημα το Σ/Κ

12:37 | 09/10/2019

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Πέμπτη συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο θα υπήρχε (ξανά) συζήτηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τρέχουσας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή είχε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έληγε σήμερα, Τετάρτη. Η ΕΡΤ, όμως, ζήτησε να δημοσιευθεί νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών σε High Definition και όχι σε Standard.

Έτσι, δόθηκε νέα προθεσμία, έως την προσεχή Δευτέρα 14/10. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι, πρώτον, αναβλήθηκε το Δ.Σ. της Πέμπτης και, δεύτερον, δεν θα έχουμε ούτε αυτό το σαββατοκύριακο πρωτάθλημα.

Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποφασίζουν για νέα αναβολή;

Αυτή είναι η τελεσίδικη πρόταση της ΕΡΤ στη Super League 2

Διακόπτεται η Super League 2 και βλέπουμε...

Λεουτσάκος: «Mέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα περιμένουμε προτάσεις»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.