Νέα προσθήκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

21:17 | 20/07/2019

Οι Χανιώτες απέκτησαν για δύο χρόνια τον Γιάννη Σωτηράκο.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν είχε 40 συμμετοχές με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σωτηράκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1995 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Αετό Κορυδαλλού και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, παίζοντας και στο “NextGen Series”, το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων. Στο διάστημα αυτό ήταν μέλος και της Εθνικής Παίδων.

Το 2014 πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου με την οποία αγωνίστηκε στα 4 από τα 10 παιχνίδια που πρόλαβε να δώσει η ομάδα στη Super League. Το β’ μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας. Ακολούθησε η διετής παρουσία του στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο σε επίσημα παιχνίδια είχε 47 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Παναχαϊκής, έχοντας συνολικά 40 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, που έγινε παρουσία του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Στάθη Πονηράκου, ο 24χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινά η συνεργασία με την οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.