Νέβιλ: "Πιστεύω ότι μερικές ιταλικές ομάδες στην εποχή μου δεν ήταν καθαρές"

18:00 | 08/02/2024

Για ντόπινγκ κατηγόρησε μερικές ομάδες ο Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή του, "The Overlap", με τους Ρόι Κιν και Τζίμ Κάραχερ να συμφωνούν για την έλλειψη "καθαρότητας" κυρίως των ιταλικών συλλόγων την εποχή που μεσουρανούσαν.

Κατηγορίες με σαφείς αποδέκτες περιλάμβανε η χθεσινή (7/2) εκπομπή του Γκάρι Νέβιλ, "The Overlap", με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δηλώνει ότι μερικές ομάδες που αντιμετώπισε στα μέσα της δεκαετίας των 00s δεν ήταν "καθαρές", αναφερόμενος στο κομμάτι του ντόπινγκ.

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και οι Ρόι Κιν και Τζιμ Κάραχερ, συμφώνησαν με τον παλαίμαχο ακραίο μπακ, προσθέτοντας ότι οι ιταλικές ομάδες κατά κύριο λόγο φημίζονταν εκείνη την περίοδο για τις εντυπωσιακές τους αντοχές.

"Υπάρχει κάτι που είναι κολλημένο στο μυαλό μου και δεν θα το αναλύσω πολύ για λόγους νομιμότητας. Πιστεύω ότι μερικές ομάδες που παίξαμε με τον Ράιν Γκιγκς στα μέσα της δεκαετίας των 00s δεν ήταν "καθαρές". Το σκεφτόμασταν εκείνη την περίοδο", τόνισε ο Νέβιλ, πριν πάρουν τον λόγο οι Κιν και Κάραχερ, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ να λέει: "Θα έπρεπε να είναι οι ιταλικές ομάδες".

"Είχε τελειώσει το παιχνίδι και ήμουν πραγματικά καταπονημένος και κουρασμένος και οι παίκτες μερικών ιταλικών ομάδων ήταν σαν να μην είχαν παίξει καν ματς", πρόσθεσε ο Ιρλανδός.

"Δεν μπορείς να κατηγορήσεις ανθρώπους, αλλά αν γυρίσουμε πίσω και δούμε τι συνέβη στην ποδηλασία, σε άλλα αθλήματα και με τους γιατρούς, σκέφτεσαι "κάτσε μια στιγμή τί γίνεται"; Εννοώ ότι ήμασταν προπονημένοι, δεν πίναμε και καταλάβαινες ότι κάτι δεν είναι σωστό εδώ. Και πιστεύω ότι και άλλοι είχαν την ίδια άποψη με εμάς στα μέσα των 00s", δήλωσε ο Νέβιλ.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.