Νεϊμάρ: «Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει γίνει βαρετό»

20:38 | 16/09/2022

Ο Νεϊμάρ χαρακτήρισε το σύγχρονο ποδόσφαιρο «βαρετό» μετά την κίτρινη που δέχθηκε για πανηγυρισμό στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σκόραρε το τρίτο γκολ της ΠΣΖ στην αναμέτρηση του H' ομίλου του Champions League το βράδυ της Τετάρτης και αποφάσισε να πανηγυρίσει με τον πανηγυρισμό που αποτελεί, πλέον, σήμα κατατεθέν του.

Έβαλε τους αντίχειρες στο κεφάλι του και έβγαλε τη γλώσσα έξω, ένας πανηγυρισμός που πολλοί πιστεύουν πως είναι αφιερωμένος στον γιο του.

Ο διαιτητής Daniel Siebert δεν είδε τον πανηρυσιμό με χιούμορ και «κιτρίνισε» τον Νεϊμάρ, κάτι για το οποίο ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 30χρονος κατακεραύνωσε την απόφαση στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αγώνα και είπε δυο λόγια για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

«Μόλις συνάντησα τον διαιτητή και του μίλησα. Μου ζήτησε συγγνώμη. Αλλά τώρα έχω ήδη την κίτρινη κάρτα. Αυτή είναι μια πλήρης έλλειψη σεβασμού για τους παίκτες. Οι διαιτητές πρέπει να είναι εκεί για να μας προστατεύουν. Αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι πολύ λυπηρό. Το ποδόσφαιρο γίνεται βαρετό και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού όχι μόνο για μένα, αλλά και για το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο «Νέι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.