Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

08:11 | 08/08/2023

Σοκ και δέος προκαλούν όσα γίνονται σιγά-σιγά γνωστά από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με το ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας και την επίθεση σε αμέριμνους φίλους της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena.

Την τελευταία του πνοή άφησε 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Από την αστυνομία έγιναν 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Στο νοσοκομείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο των ΜΑΤ όσο και ανθρώπων της ασφάλειας, η οποία όσο περνούσε η ώρα όλο και μεγάλωνε, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την ίδια ώρα όμως υπήρξε αρκετή ένταση από συγγενείς που πήγαιναν στο νοσοκομείο για να μάθουν την κατάσταση των τραυματιών.

Εξάλλου, οι πληροφορίες διαψεύδουν την είδηση πως υπάρχει και δεύτερος θάνατος ενός ανήλικου ατόμου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.