Nέο ξεκίνημα για την Εθνική - το πλάνο του Πογέτ

10:50 | 25/03/2022

Η Εθνική Ελλάδας κάνει σήμερα (Παρασκευή ένα νέο ξεκίνημα έχοντας τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο. Η νέα «εποχή» ξεκινά με το φιλικό κόντρα στην Ρουμανία, το απόγευμα της Παρασκευής (25/03).

Την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας θα κάνει το απόγευμα της Παρασκευής (25/03) ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι ο νέος «εκλέκτορας» για την «γαλανόλευκη», με στόχο να την οδηγήσει και πάλι στα μεγάλα τουρνουά.

Το πρώτο δείγμα από τη νέα εθνική θα δοθεί το απόγευμα της Παρασκευής (25/03) όπου η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ρουμανία στο Βουκουρέστι και συγκεκριμένο στο στάδιο της Στεάουα. Μάλιστα, ο Γκουστάβο Πογέτ ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ομάδα με νέο σύστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο νέος Ομοσπονδιακός κόουτς αναμένεται να στηριχθεί στο 4-3-3 με την παρουσία ενός εξαριού και δύο οκταριών, παίρνοντας «απόσταση» από το 4-2-3-1 που χρησιμοποιούσε ο προκάτοχός του, Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τη βασική ενδεκάδα. Το σίγουρο είναι πως εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μασούρας και Βρουσάι, ελέω κορονοϊού, αλλά και ο τραυματίας Σταφυλλίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.