Νέο ξέσπασμα Τουτζάρη

12:12 | 20/11/2020

Η Super League 2 δεν έχει αρχίσει, άγνωστο πότε επιτέλους θα έχουμε σέντρα, οι ομάδες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και ο Γιώργος Τουτζάρης δικαίως διαμαρτύρεται.

Με νέο ποστάρισμα στα σόσιαλ μίντια, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρεται στο γεγονός ότι έχουν παγώσει τα πάντα στη δεύτερη κατηγορία και παραθέτει τους εύλογους προβληματισμούς του.

Αναλυτικά την τοποθέτηση του:

«Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ… Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και την διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.