Νέος προπονητής ο Αρβανίτης

18:22 | 22/05/2018

O Γιάννης Αρβανίτης επιστρέφει στην Εθνική Ανδρών, αλλά αυτή την φορά ως πρώτος προπονητής. Ο Γιώργος Χαλκίδης άμεσος συνεργάτης του και τεχνικός στις Εθνικές Νέων και Εφήβων.

Ο Γιάννης Αρβανίτης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών στο Χάντμπολ. Ο 52χρονος προπονητής επιστρέφει στο πόστο μετά από 13 χρόνια, αντικαθιστώντας τον Νίκο Γραμματικό.

Η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε τα κάτωθι:

Νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών αναλαμβάνει ο Γιάννης Αρβανίτης με άμεσο συνεργάτη τον Γιώργο Χαλκίδη, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Εθνικών ομάδων Νέων και Εφήβων.

Ο Γιάννης Αρβανίτης θα οδηγήσει την Εθνική Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (22 Ιουνίου-1 Ιουλίου), στα προκριματικά του EURO 2020, που αρχίζουν τον Οκτώβριο, ενώ θα συνεχίσει το έργο του στην Εθνική Εφήβων έως και το EURO 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία το διάστημα 10-16 Αυγούστου.

Ο Γιώργος Χαλκίδης ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Νέων θα ταξιδεύσει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ΕURO 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στην ΠΓΔΜ το διάστημα 20-26 Ιουλίου, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου θα αναλάβει και την Εθνική Εφήβων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.