Νέος τεχνικός ο Χαλκιαδάκης στην Γόρτυνα

17:42 | 12/02/2019

Ο Φάνης Χαλκιαδάκης είναι ο νέος προπονητής της Γόρτυνας.

Ο νεαρός τεχνικός θ’ αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κοντάκη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο. Ο τελευταίος, βέβαια, έκανε τη σημερινή προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτισε τους πρώην πλέον παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε συμφωνία με τον Φάνη Χαλκιαδάκη ήρθε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση του σωματείου μας, έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Φάνης Χαλκιαδάκης  κατάγεται από το Ζαρό και υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομώνυμης ομάδας.

Την περίοδο 2016-17 και 2017-18 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ζαρού. Επί τεχνικής ηγεσίας του ο Ζαρός έφτασε στις 27-3-2017 στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ όπου έχασε στην παράταση με 1-0 από τον Ηρόδοτο. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, ενώ έχει δουλέψει με πολλούς από τους παίκτες της ομάδας μας. 

Ο κ. Χαλκιαδάκης θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της ομάδας μας και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ενώ τη σημερινή προπόνηση θα κάνει ο κ. Γιάννης Κοντάκης ο οποίος θα αποχαιρετίσει και τους παίκτες του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.