Netflix: Θα γίνε ντοκιμαντέρ για τον Τζόκοβιτς και το Australian Open

08:51 | 15/01/2022

Το Netflix έχει πάρει την απόφαση να ακολουθήσει το παράδειγμα του "Drive to Survive" στο Australian Open, ετοιμάζοντας ντοκιμαντέρ για όσα θα συμβούν, αλλά και για όσα έχουν ήδη γίνει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όταν το Netflix αποφάσιζε πριν από μερικούς μήνες να γυρίσει ντοκιμαντέρ για ό,τι συμβεί στο Australian Open, προφανώς δεν είχε κατά νου όλο αυτό που προέκυψε αίφνης με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Η απόφαση της πλατφόρμας όμως να μπει στα ενδότερα του τένις αποδεικνύεται εξαιρετικά επιτυχημένη, δεδομένου του timing.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, το Netflix θα γυρίσει το ντοκιμαντέρ για το Australian Open με τη λογική που το κάνει τα τελευταία χρόνια στη Fomrula 1 με το "Drive to Survive". Κοινώς με πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια που αφορούν τη διοργάνωση, τους παίκτες, τους προπονητές, τους πάντες.

Αυτό συνεπάγεται αντίστοιχα πλήρη πρόσβαση στην ιστορία που έχει προκύψει εδώ και δέκα μέρες με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μένει βέβαια να φανεί αν το Netflix θα το πάει... τόσο βαθιά, ή θα περιοριστεί σε μια πιο επιδερμική κάλυψη των γεγονότων, δεδομένης της ευαισθησίας του θέματος και των νομικών προεκτάσεων που έχει πάρει αυτή.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει. Το timing της εμπλοκής του Netflix με το Australian Open είναι το καλύτερο δυνατό, με την πλατφόρμα να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να την εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο.

Για την ιστορία, εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την (τεράστια) επιτυχία του "Drive to Survive". Ο Τζέιμς Γκέι Ρις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.