Νικάει και στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Νικηφόρο ήταν το "ποδαρικό" του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 84' και πέτυχαν την έκτη τους νίκη στα έξι εφετινά τους επίσημα παιχνίδια!

Νικηφόρο ήταν το "ποδαρικό" του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 84' και πέτυχαν την έκτη τους νίκη στα έξι εφετινά τους επίσημα παιχνίδια! 


Έχασε πέναλτι το Τριφύλλι με τον Στάικο στο 20ο λεπτό, με αμιγώς ελληνική ενδεκάδα αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 9' με το σουτ του Γουίλιαν, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 20΄λεπτό. Ο Μάρκος Πάουλο ανέτρεψε τον Βέργο στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο Στάικος που ανέλαβε την εκτέλεση του είδε τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει. 

Στο 26ο λεπτό ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μπλόκαρε τη μπάλα μετά από σουτ του Χατζηθεοδωρίδη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα τα "καναρίνια" έχασαν σπουδαία ευκαιρία με Ντίας και Καμαρά. 

Μια ...ανάσα από το γκολ έφτασαν οι Αγρινιώτες στο 49' με τον Ντίας, ωστόσο ο Οικονόμου πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά το πλασέ του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, ενώ μετά από τρια λεπτά ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει. Ο Καμπετσής έκανε την ατομική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά και το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και κατέληξε κόρνερ. 

Ο 19χρονος φορ του Παναθηναϊκού έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία στο 61ο λεπτό. Μετά από καλή κίνηση και πάσα του Στάικου, ο Καμπετσής έκανε το διαγώνιο σουτ και αστόχησε για λίγα ...εκατοστά. 

Το γκολ ήρθε για τους Πράσινους στο 84ο λεπτό με εντυπωσιακό τρόπο από τον Μακέντα. Ο Αποστολάκης έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Ιταλός φορ με εξαιρετικό τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου και πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του. 

Το Τριφύλλι έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 88' με τον Τζανδάρη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μανά στις καθυστερήσεις και το φινάλε βρήκε νικητές τους Πράσινους του Γιώργου Δώνη. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (Γ' Όμιλος)
Σκόρερ: 84' Μακέντα
Κίτρινες κάρτες: 43' Γουίλιαν, 77'  - 21' Παντελάκης, 31' Αποστολάκης, 60' Χατζηθεοδωρίδης, 63' Τζανδάρης
 
Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί Διαιτητές: Νίκος Σάββας (Σερρών), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας)
Τέταρτος Διαιτητής: Γιώργος Λιόλιος (Καστοριάς)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μανά, Ντίας, Παουλο Μάρκος, Λουσέρο, Ρότσα (80' Τσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας (65' Μπελεβώνης), Άργκους, Καμαρά, Ουίλιαν (72' Μοράρ). 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης (65' Χρ. Δώνης), Καμπετσής (68' Μακέντα), Βέργος (74' Εμμανουηλίδης)

Πηγή:
www.novasports.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.