Νίκες για Ηρόδοτο και ΠΟΑ, σοκ για Γιούχτα, διασυρμός Αλμυρού!

18:13 | 18/10/2020

Τι έγινε στα κυριακάτικα ματς της 1ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Στη Νεάπολη, ο ΠΟΑ φρόντισε από το πρώτο μέρος να βάλει τις βάσεις για τη νίκη παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα σε λίγα λεπτά. Στο 22' ο Μέμος άνοιξε το σκορ και στο 35' ο Γκελοσάνι έκανε το 0-2, ενώ στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση ήρθε η τελική επικράτηση για το συγκρότημα του Ανδρουλάκη.

Σπουδαίο διπλό και για τον Ηρόδοτο, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από τα όσα προηγήθηκαν με το «διαζύγιο» με τον Νίκο Κουρμπανά και πήρε το διπλό στο Ατσαλένιο απέναντι στον Πόρο με 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Μυλωνά στο 30'.

Στις Αρχάνες, ο Γιούχτας υπέστη εντός έδρας σοκ από τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο οποίος έφυγε με το διπλό (1-0), ενώ η Παλαιόχωρα με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά λύγισε 2-0 τον Πλατανιά, ο οποίος με δύο κόκκινες επίσης στα τελευταία λεπτά τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχτισε τις βάσεις για τη νίκη με το επιβλητικό 3-0 από το πρώτος μέρος κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου, η Αναγέννηση Ιεράπετρας μέσα σε 11 λεπτά πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι στον σοκαρισμένο Αλμυρό και στο δεύτερο μέρος έφτασε στο εντυπωσιακό 1-6 που αναμφίβολα ήταν το σκορ της αγωνιστικής! Σπουδαία νίκη για τον Ρεθυμνιακό με 2-0 επί της Δαμάστας, ενώ ο ΑΟΑΝ το γύρισε και επικράτησε 2-1 του αξιόμαχου Άρη Σούδας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παλαιόχωρα-Πλατανιάς 2-0

Γιούχτας-Αστέρας Ρεθύμνου 0-1

Νεάπολη-ΠΟΑ 0-2

Ρεθυμνιακός-Δαμάστα 2-0

Πόρος-Ηρόδοτος 0-1

Αλμυρός-Αναγέννηση Ιεράπετρας 1-6

ΑΟΑΝ-Άρης Σούδας 2-1

AEEK ΣΥΝΚΑ-Άρης Ρεθύμνου 3-0

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.