Νίκη-ανάσα για τον Βόλο

19:33 | 30/03/2024

Οι “κυανέρυθροι” της Μαγνησίας έκαναν άλμα σωτηρίας, καθώς επικράτησαν με 4-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας την ομάδα των βορείων προαστίων σε δύσκολη θέση.

Ο Βόλος κατάφερε να ανοίξει αρκετά νωρίς το σκορ. Σε κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα της Κηφισιάς δεν απομάκρυνε, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τη μπάλα στην κατοχή τους, έγινε η σέντρα από τα δεξιά ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε, με τον Κόμπα αποδέκτη της μπάλας να σουτάρει με τη μία για το 1-0 στο 3′.

Γρήγορα οι Βολιώτες βρήκαν και δεύτερο γκολ. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, με τον Γκαρσία να πιάνει την κεφαλιά και να σκοράρει για το 2-0 στο 11ο λεπτό. Στο 33′ ήρθε η μείωση του σκορ από πλευράς φιλοξενούμενων. Πολύ ωραία και γρήγορη αντεπίθεση για την Κηφισιά με τον Κρισιούμα να γυρνάει παράλληλα τη μπάλα και τον Οζέγκοβιτς να έρχεται ως τρέιλερ. Ο Σέρβος φορ έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Λίγο πριν το ημίχρονο, η ομάδα της Μαγνησίας, ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Σε σέντρα από τα αριστερά, ο Γκαρσία από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το 3-1 στο 45’+2′.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.