Νίκη - βάλσαμο για τον Ηρόδοτο!

15:51 | 09/03/2022

Ο Ηρόδοτος κέρδισε με 3-0 το Αιγάλεω και πέτυχε μια σημαντική νίκη για την 23η αγωνιστική

Με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτό, ο Ηρόδοτος επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω για την 23η αγωνιστική της Superleague 2. Ο Ηρόδοτος μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και έπειτα από ένα 45λεπτο με δυνατές μονομαχίες, Ηρόδοτος και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φυντάνη μπήκαν πιο αποφασισμένοι, στο 72' ο Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα έπειτα από χέρι του Ανδρέου και ο Χαλκιαδάκης έκανε το 1-0. Στη συνέχεια το Αιγάλεω προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 82' ο Αποστολίδης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 και ''τελείωσε'' το ματς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αμπουμπακάρι ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0 στο 94'

Οι συνθέσεις

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Γκόμεζ, Καπέλ (66′ Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα, Καντέ, Αργκιλέσι, Βρεττός (83′ λ.τ Αποστολίδης), Μακρυδάκης, Νόνης, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Ανδρέου (76′ Καλύβας), Λάσκαρης, Σταματάκης (69′ Τσίτσαρης), Καθάριος (56′ Χοτζάλλι), Δημητριάδης (76′ Μπαρμπαρούσης), Τριμμάτης, Αρναρέλλης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Σινιοράκης, Αναστασάκης (Χανίων)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.