Νίκη-χρυσάφι στο... θρίλερ του «Γεντί Κουλέ»!

ΟΦΗ

Απίθανο ματς στο «Γεντί Κουλέ», ακατάλληλο για καρδιακούς, με τον ΟΦΗ να παίρνει σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Βόλου!

Δοκάρι και χαμένο πέναλτι, ευκαιρία του Βόλου στο 92', αποβολή για τον Βόλο στο 71'. Όλα τα είχε το ματς στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να παίρνει σπουδαία νίκη με 2-1 στο... θρίλερ και να μένει ολοζώντανος στο κυνήγι των πλέι οφ.


Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος δεν ήταν το ίδιο επιθετικός με άλλα ματς, είχε δυσκολία στο να κάνει το παιχνίδι του, αλλά αυτή τη φορά ήταν εύστοχος στο επιθετικό κομμάτι και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές. Αρχικά με τον Βούρο, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου, στο 19ο λεπτό και στη συνέχεια με τον Τοράλ στο 33ο λεπτό.

Το δεύτερο γκολ ήταν χάρμα οφθαλμών, αφού κυριολεκτικά «χάθηκε» η μπάλα με τους Ντουρμισάι και Νέιρα να συνεργάζονται άψογα και τον Αργεντινό να βγάζει με εκπληκτικό τρόπο σε θέση βολής τον Τοράλ που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Ο Βόλος από την άλλη αν και είχε τη διάθεση και προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον ΟΦΗ, δεν απείλησε εκτός από μία κεφαλιά του φαν Βέερτ. Ηταν σημαντικό που η άμυνα της Κρητικής ομάδας (με Μαρινάκη, Γιαννούλη, Βούρο και Μπαλογιάννη) λειτούργησε υποδειγματικά.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε επιθετικά και αιφνιδίασε τον ΟΦΗ με το γκολ του Φερνάντες στο 51ο λεπτό. Ο Όμιλος έχασε το σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων καοι πλέον αυτό που χρειαζόταν ήταν σωστή διαχείριση απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε να μην παρατάει το ματς.

Ο Βόλος δεν το παράτησε ούτε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 71ο λεπτό μετά την αποβολή του Μπαριέντος με δεύτερη κίιτρινη κάρτα. Το παιχνίδι είχε γίνει θρίλερ, με τον Βόλο να πιέζει και να απειλεί και τον ΟΦΗ να έχει την ευκαιρία για το 3-1 σε εκτέλεση φάουλ του Γκαγέγος που έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ του Βόλου. Μεγαλύτερη ήταν αυτή του Νέιρα στο 82', με την μπάλα να μη το κάνει του κάνει τη χάρη και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο τρομερό σουτ που δοκίμασε.

Στο 87ο λεπτό Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια τς φάσης οι Κρητικοί βρήκαν δίχτυα με τον Νέιρα. Ο διαιτητής, όμως, δεν μέτρησε το γκολ και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λάμπρου εκτέλεσε το πέναλτι, με τον Κλέιμαν να αποκρούει και να δίνει συνέχεια στο θρίλερ!

Στο 92', σε φάση ακατάλληλη για καρδιακούς, ο Βόλος έχασε τετ α τετ, με τον Επασί να κάνει τρομερή επέμβαση και να κρατάει το υπερπολύτιμο 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ενα σπουδαίο τρίποντο για τον ΟΦΗ σε ματς-θρίλερ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Βούρος, Τοράλ (67' Γκαγέγος), Μεγιάδο, ντε Γκούζμαν (74' Στάικος), Λάμπρου (89' Μπουζούκης), Νέιρα (89' Ουές), Ντουρμισάι (67' Φελίπε)

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν (72' Μπαρτόλο), Φεράρι, Σοάρες (46' Νίνης), Τσοκάνης, Φερνάντεζ, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (61' Κορέα), Φαν Βέερτ, Άλχο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.